PRIMA PAGINA//REIKI//TAROT//ASTROLOGIE//CHANNELING//BIOENERGIE//NUMEROLOGIE// CONTACT// 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJUTORUL APEI

 

Aceasta pagina este dedicata apei si binecuvantarilor pe care ea le poate aduce in viata noastra, bineinteles daca stim sa o folosim si sa interactionam cu ea.

In cateva cuvinte o sa fac o prezentare pe scurt a ceea ce stiu eu despre apa, dar adevarul despre acest subiect e mult mai vast.

Apa e o substanta sau o forma de energie foarte impresionabila care poate fi folosita in scopuri si bune si mai putin bune.

Cand va simtiti foarte obositi sa beti un pahar cu apa si o sa observati cum va reveniti, asta deoarece corpul vital care anima corpul nostru fizic stie cum sa-si ia energie din aceasta.

O baie buna dupa o zi de munca face minuni. Si chiar face deoarece apa are extraordinara capacitate de a ne curati aura.

Apa are capacitatea de a stoca chiar pentru mult timp anumite incarcaturi energetice care in interactiune cu organismul nostru pot provoca fenomene interesante. Pe aceasta capacitate de inmagazinare a apei se bazeaza si traditia crestina in realizarea apei sfintite sau aghiazmei.

 

Pagina apa binecuvantata contine o metoda foarte eficienta in rezolvarea multor probleme de sanatate si nu numai, precum si alte informatii ce merita cunoscute!

apa binecuvantata>>>

apa energizata>>>

apa de piramida>>>

efectul de piramida>>>