PRIMA PAGINA//REIKI//TAROT//ASTROLOGIE//CHANNELING//BIOENERGIE//NUMEROLOGIE// CONTACT// 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

APA DE PIRAMIDA

 

Efectul principal este de curatire a organismului si întareste imunitatea. Consumând zilnic aceasta apa organismul devine rezistent la diverse boli. Piramida trebuie sa fie din sârma de cupru, trebuie sa aiba baza de 45cm, iar muchia 42,8 pentru un volum de apa de 2l .

Dimensiunile nu sunt întâmplatoare ele fiind calculate foarte strict [numarul de aur sau dimensiunile piramidei lui Keops]. Se va utiliza sârma de cupru între 1,5 si 4mm de regula neizolata. Cel de-al 9-lea segment, respectiv stâlpul central, trebuie sa fie coborât din vârful piramidei pâna la nivelul sârmelor de la baza piramidei. Piramida se poate face prin cositorire, îndoire, sudare etc. obtinându-se o forma cât mai perfecta. Apa trebuie sa reprezinte a 10-a parte din volumul piramidei, dar nu se produc efecte secundare daca abaterea este de + - 10%.

Un lucru important : laturile piramidei trebuiesc orientate pe cât posibil, cât mai exact pe punctele cardinale. Pentru ca praful sa nu patrunda în apa piramida poate fi acoperita cu o folie de celofan. Apa trebuie pusa în vase cu gura deschisa [borcane] si cât mai aproape de stâlpul central. Nu trebuie tinuta mai mult de 24 de ore. Apa poate fi tinuta în sticle cu dop chiar în frigider, si poate fi pastrata o perioada mare de timp.

Are o mare concentratie de oxigen si fosfor.

Efectele se vor vedea repede, chiar în primele zile se va regla metabolismul, pofta de mâncare, în primele doua saptamâni se va elimina toxinele din organism, ajuta la slabit, efecte favorabile asupra tensiuni arteriale etc. Dupa 3-5 luni reducerea sau vindecarea unor pareze, precum si cresterea rezistentei organismului la diferite boli.

mai departe >>>