PRIMA PAGINA//REIKI//TAROT//ASTROLOGIE//CHANNELING//BIOENERGIE//NUMEROLOGIE// CONTACT// 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EFECTUL DE PIRAMIDA

 

Orice forma geometrica bidimensionala sau tridimensionala, modifica câmpurile existente in apropierea lor. O pot face in sens pozitiv sau negativ. Piramida este una dintre formele geometrice, usor de construit si cu efecte puternice. Poti sa-ti construiesti o piramida singur: dar trebuie sa fii sigur ca este construita la proportia si unghiul corect, care este 52,606 grade.

Câteva dintre efecte ar fi: mâncarea tinuta in piramida va sta proaspata pentru un timp de doua pana la trei ori mai mare decât mâncarea neacoperita. Aromele artificiale din mâncare îsi vor
pierde savoarea, dar aromele naturale se vor intensifica. Savoarea mâncarurilor se schimba; ele devin mai putin aspre si acide. Piramida va deshidrata si mumifica lucrurile, dar nu va permite sa putrezeasca sau sa creasca mucegai.

Persoanele care locuiesc intr-o casa piramidala, muncind intr-o cladire sub forma de piramida, sau
care mediteaza sau doarme sub un schelet de piramida, sau care dorm deasupra unor mici piramide aliniate in serie plasate sub pat, in majoritatea cazurilor se simt pozitiv, reactionând imediat.

Alinierea piramidei: Pe scurt, o aliniere celesta (steaua Polara ) pentru una din laturile piramidei, este de preferat înaintea celei a nordului magnetic determinata de citirea unei busole

Simboluri plasate pe laturile piramidei: Decorând cu simboluri laturile piramidei, se produc o varietate de rezultate pozitive ale reactiilor pozitive.

Efecte ale piramidei: indivizii hipersenzitivi devin linistiti, iar oamenii apatici devin energici din nou. O multime de experimente au fost facute cu indivizi care mediteaza. S-a descoperit ca undele crebrale theta si alpha au crescut in amplitudine. Aceste frecvente sunt de asemenea mai mari iar amplitudinea semnalului e de doua ori mai mare decât in cazurile normale. Lucrurile plasate sub piramida stau "încarcate" pentru perioade de timp diferite dupa scoaterea lor de sub piramida. Apa îsi pastreaza "încarcarea" sa mai mult decât orice altceva. Un pacient cu arsuri a stat sub o piramida pentru câteva minute, si durerea a început sa dispara.

Cele mai obisnuite efecte pe care meditatorii le spun ca li se întâmpla când stau sub piramida sunt: un fel de stare de imponderabilitate; o distorsiune a timpului cat si a vitezei si o încetinire; o senzatie de furnicare a pielii, similara cu aceea a unui curent slab; o încalzire a temperaturii pielii; un efect de amortire a sistemului nervos; si vise foarte detaliate in culori foarte vii.

Frecventa efectului de piramida: Piramida pune lucrurile înapoi pe drumul pe care ar trebui sa fie, ea face lucrurile mai perfecte. Una dintre frecvente care este comuna cu toate elementele este unda purtatoare. Unghiul vector al energiei formate de frecventa undei purtatoare este 52,606 grade. Aceasta piramida este in acelasi timp si transmitator si receptor. Din acest motiv noi putem construi o piramida din orice material, si ea va functiona. Elementele din materialul folosit pentru piramida încep sa oscileze.

Plasarea de obiecte in piramida: Frecventa creste potentialul elementelor, altfel spus le "încarca". Când apa este încarcata, in realitate molecula de oxigen este încarcata, întrucât molecula de
oxigen este elementul din apa care formeaza cristalul octaedron. Vectorii oxigenului se realiniaza singuri când se afla sub piramida. Folosirea piramidelor amplifica cristalele, ierburile si uleiurile
volatile.

Piramida facuta din cupru are cele mai bune efecte si intensifica efectele asupra materialelor organice. Piramida de asemenea are efecte si asupra lucrurilor anorganice. Se cunoaste bine ca lamele de ras sunt pastrate mai mult timp ascutite daca se aseaza sub piramida dupa fiecare folosire.

Obiecte metalice masive, precum structura de rezistenta din fier-beton a blocurilor, pot influenta negativ reusita unui experiment. La fel si mese si dulapuri metalice, linii electrice de forta sau înalta tensiune, motoare electrice, televizoare, monitoare de calculator, cuptoare cu microunde.

Piramida trebuie sa fie amplasata cu laturile perpendiculare pe directiile nord, sud, est, vest; nordul ales este cel magnetic si nu cel geografic. De aici reiese ca piramida depinde foarte mult de câmpul magnetic terestru. Probabil câmpul magnetic este concentrat la 1/3 din înaltime de la baza producând fenomenele binecunoscute. O aliniere defectuoasa a piramidei, chiar si cu câteva grade, duce la reducerea efectului. In acelasi mod, piramida trebuie asezata pe un plan cat mai orizontal; o inclinare de doar câteva grade eroare, poate reduce considerabil efectul. Geoelectricitatea Pamântului este verticala, deci perpendiculara pe suprafata terestra. Corpurile metalice cat si sursele poluante electromagnetic perturba câmpul electric si magnetic. Piramida functioneaza ca o antena captând si amplificând aceste câmpuri terestre, foarte slabe.

Nu numai ea produce acest fenomen, ci si orice obiect tridimensional si bidimensional. Si un desen pe o hârtie poate produce un efect benefic sau malefic in jurul lui. Apa poate fi energizata, dar energizata prost poate avea efecte nocive asupra organismelor vii.

Si omul detine niste microcâmpuri la nivelul pielii, expuse cu efectul Kirlian. O fotografie Kirlian pune in evidenta aura care in jurul unor organe afectate de boala este diferita.

CONSTRUIESTI-TI SINGUR O PIRAMIDA

O modalitate simpla de a construi o piramida, fara raportor sau alte instrumente profesioniste ale desenului tehnic,este de a înmultii pentru linia de baza nr 1,57075 cu înaltimea pe care dorim sa o aiba piramida. Pentru laturile triunghiului se înmulteste aceeasi înaltime cu 1,4945.Acesti factori fac ca unghiul piramidei sa fie de 53 grade.

Se traseaza pe un carton mai tare si se masoara cu mare atentie. Pentru a va verifica singuri când aproape terminati piramida de construit, masurati întotdeauna diagonalele patratului, adica baza piramidei. Trebuie sa fie egale chiar foarte exacte. De aceste lucruri depind in mare masura tot ceea ce se întâmpla intr-o piramida. :)

PIRAMIDE CONICE

Pentru piramide conice, treaba este si mai simpla!Desenati un cerc pe un carton si trasati-i diametrul. La capetele liniei notati cu pct. "A" si "B" si decupati cercul pe aceasta diagonala.

Ati obtinut doua semicercuri. Îndoiti un semicerc astfel încât pct"A" sa cada pe pct "B".Acum lipiti cu banda adeziva canturile, fara sa le suprapuneti.

 

Construirea piramidei.

Doua  formule excelente pentru cei ce vor sa construiasca o piramida sunt:

B=H*1,57075

L=H*1,4945

unde B=Baza piramidei, L=latura piramidei, H=înaltimea piramidei.

O modalitate (preferata pentru piramide de dimensiuni mici) de a construi o piramida este de a trasa pe carton un cerc cu raza egala cu lungimea laturii pentru ca dupa aceea sa se uneasca pe circumferinta cercului cele 4 baze ale piramidei, apoi se decupeaza urmarind conturul, dupa care se îndoaie fetele piramidei, iar doua dintre fete se lipesc împreuna cu banda adeziva.

 

A doua modalitate (pentru piramide de dimensiuni mai mari) este de a realiza separat cele 4 fete ale piramidei. apoi lipindu-le cu banda adeziva. Fetele piramidei se pot realiza fie cu metoda de mai sus, desenând un cerc cu raza=L iar apoi se traseaza baza din a carei capete pornesc spre centrul cercului cele 2 laturi ale triunghiului (fetei); sau se stie ca unghiul facut de laturile triunghiului (fetei) cu baza este de 51,25 ; sau pe un carton se deseneaza un dreptunghi cu lungimea de 2,5*B si latimea egala cu înaltimea triunghiului isoscel care porneste din vârful acestuia. Apoi se deseneaza ca un zig zag cele 4 triunghiuri.

Un alt lucru interesant ar fi faptul, un pendul construit simplu cu o ata si o bila micuta metalica la unul din capete se comporta extrem de interesant în jurul unei piramide. Ce este straniu este faptul ca bila parca pur si simplu nu vrea sa stea deasupra vârfului piramidei, ba chiar se angajeaza într-o miscare de rotatie ca si cum deasupra piramidei ar fi un con de energie care îl respinge.

Piramida pare a fi forma cu cea mai mare concentratie de energie "cosmica" si anume la înaltimea de 1/3*H fata de baza si 2/3 fata de vârf.

Daca orice corp produce gravitatie prin simplul fapt ca are o masa, atunci orice corp care are o forma, poate avea la rândul lui o energie specifica formei respective.

Metoda de a construi piramida doar din muchii este una considerata la fel de normala ca si o piramida cu fete laterale realizate din diverse materiale.

Piramida se orienteaza astfel:

Laturile patratului care reprezinta baza piramidei trebuie sa fie paralele cu cele 4 puncte cardinale. (Deci NU diagonala patratului este cea care trebuie sa fie paralela cu punctele cardinale)

 

pagina urmatoare>>>