Pagină dedicată neamului nostru şi tradiţiilor acestui pamant. Fie ca lumina prietenilor noştri dacii sa ne sprijine in ascensiunea noastră, a intregului neam românesc.

Asadar sa intram cum se cuvine, cu inima în istoria acestui neam devotat Tatalui Ceresc si bunului reprezentant al acestuia Zalmoxe. Este foarte adevarat ca de 2000 de ani încoace nu facem altceva decât sa adoram si sa ne închinam la zeii altora. Ce ar fi sa ne reîmprospatam memoria în amintirea acestui brav neam, care credea în nemurire si moarte o sfida.

Multe personalitati au trecut pragul istoric al acestui teritoriu si neam. Daca ar fi sa amintim aici doar câtiva dintre ei si tot ar trebui sa fim mândri de mostenirea ce ne-a fost lasata peste veacuri. Burebista, Decebal, Oroles, Rubobostes si Deceneii sunt doar câtiva dintre ei, mari conducatori şi mari înţelepti dar si mari preoţi ai acestui popor. Toti simţeau si acţionau în numele lui Unul.

Dacia sau Hiperboreea cum mai era cunoscuta avea pe vremuri 33 de regate. În vremea lui Zalmoxe din cele 16 milioane de locuitori, jumatate erau nemuritori. Acestia cunosteau fenomenul levitatiei si al teleportarii si aveau mai multe portaluri între dimensiuni. De asemenea locuintele lor erau atemporale si se învârteau pe un ax urmarind miscarea soarelui.

Un mesaj de la Zalmoxe: Dragi prieteni, multe mi-au fost date sa vad dar si mai multe în acesti ani de la revolutie încoace. Conducatorii vostri de azi nu s-au tinut de promisiunile electorale si nici nu se vor tine. Singurul lor slogan este buzunarul si osul ce l-au prins. Am urmarit cu interes cum alesii vostrii nu au ridicat nici macar un pai pentru acest neam, rusine si tradare pe toata linia. Însa zorii unei noi ere de aur au aparut si prezenta Unicului, dar si Vointa sa s-au facut cunoscute. Sigur ca pentru cei care conduc, semnele înca nu s-au vazut, dar un pic de rabdare dragii mei si va garantez ca veti vedea un spectacol cum nu s-a mai vazut în tot universul. Credulitatea poporului român în slogane este proverbiala, asteptam cu nerabdare ca prin greutatile vietii, voi românii sa va treziti, sa va îmbratisati si sa va recunoasteti ca frati ai acestui neam. Lasând la o parte aceste sloganuri as dori sa va vorbesc putin în numele meu si al celor care au condus Dacia (RAMANIA) atâtia ani. Ei se mira ca si atunci cum de înca mai dorm românii si nu vad cu ochii lor cum raul s-a strecurat si se strecoara în continuare în casele lor. Ati ajuns sa va mintiti si sa va tradati ca si atunci. Tradarea este pedepsita prin legea universului ”cu ce dai cu aceea vei primi”. Asa sa fie.

<< prima pagina

 

bioenergie tratament >>