<<<PRIMA PAGINA

PAGINA URMATOARE>>> 

 

EXEMPLU DE PROFIL NUMEROLOGIC COMPLET

 

Adunati la un loc toate numerele dumneavoastra, prin întocmirea unei liste in urmatoarea ordine:

1 Calea Vietii

2 Diagrama Nasterii

3 Liniile din Diagrama Nasterii

4 Data Nasterii

5 Scopul

6  Vibratia Vocalei

7 Vibratia Consoanei

8 Vibratia Numelui

9 Puterea

10 Vibratia Prenumelui

11 Prima Litera

12  Prima Vocala

13 Ultima Litera

14  Intensitatea

15 Numerele care lipsesc

16 Harta Numelui

17 Tempermentul

De la primul dumneavoastra numar (Calea Vietii) urmati calea cunoscuta spre celelalte numere ale listei analizând calitatile si slabiciunile dumneavoastra. Este important sa analizati relatia dintre numarul Caii Vietii cu toate celelalte numere si sabloanele numerologice.

 

1. În numerologie, data nasterii este la fel de importanta ca si Soarele în astrograma. Desi trebuie luate în considerare toate numerele care va caracterizeaza, Calea Vietii reprezinta cheia întregii diagrame. Acest numar este numarul dumneavoastra „norocos". Folosirea cu usurinta a puterii sale depinde de numerele care îl sprijina. Urmând directia Caii Vietii veti avea o viata mai usoara; ignorând-o, va va fi mai greu. Aceasta cale va arata drumul pe care sa-l urmati în viata, oportunitatile pe care le veti avea, talentele si trasaturile pe care le aveti.

Calea Vietii este: drumul în viata, oportunitatile care pot aparea, abilitatile si aptitudinile mai importante. Sau: ceea ce puteti face, ceea ce ar trebui sa faceti, ceea ce vi se poate întâmpla.

 

22.09 .1979

NUMARUL 3: DISTRACTIVUL

Directie: a învata cum se aduce fericire celor din jur.

Oportunitati: A folosi creativitatea si imaginatia.

Cuvinte cheie: Expresiv. Creativ. Norocos. Iubitor de Viata. Nelinistit. Usor de plictisit. Gelos.

Cei nascuti sub acest numar sunt fericiti, entuziasti si aduc cu ei buna dispozitie. Ei însufletesc atmosfera oriunde se duc. Imaginativi, pitoresti, cu o capacitate creativa deosebita, ei au abilitatea nativa de a învata repede si usor. Este evidenta nevoia de dragoste în viata lor. Sub acest numar s-au nascut multi dansatori si exista o anumita atractie a acestor nativi spre veselie, divertisment si spre partea luminoasa a vietii. Ei sunt persoane norocoase si reusesc sa câstige bani foarte usor. Ceva anume pare mereu sa-i mobilizeze pe acesti nativi. Elocventi si activi, ei sunt gazde bune, placându-le sa fie înconjurati de multa lume. Ei au nevoie sa îsi exprime, într-un fel sau altul, creativitatea care-i caracterizeaza. Cei nascuti sub acest numar au o minte ascutita si le place sa petreaca.

Aspecte negative: se plictisesc usor si devin nervosi, nelinistiti. Desi atrag banii, nu se pot stapâni sa nu îi cheltuiasca. Ei întâmpina probleme atunci când trebuie sa se descurce singuri si se tem sa traiasca pe cont propriu. Rezistenta nu este unul din punctele lor forte.

 

2. Numerograma

Un 1. Ei se pot exprima cu usurinta în public, prin scriere sau vorbire, în particular, ei trebuie sa fie mult mai deschisi propriilor sentimente. Puternici si încrezatori în fortele proprii. Sunt înclinati sa vorbeasca repede.

Doi de 2. Constiinta este treaza, dar nu-si vor putea urma întotdeauna intuitia. Au o înclinatie nativa sa intre în contact cu oameni nepotriviti. În mod normal, vietile lor sunt echilibrate. Trebuie sa se fereasca sa devina prea sensibili.

Când lipseste 3. Nevoia de a fi mai inventiv, fie din teama, fie din dificultatea de a-si exprima creativitatea. Matematica este o problema.

Când 4 lipseste. Simtul practic trebuie aplicat în treburile de zi cu zi. Poate aparea dezgustul fata de activitatile mondene, plic­tisitoare. Neatentia le poate aduce neplaceri. Lucrurile nu sunt duse întotdeauna la bun sfârsit.

Când lipseste 5. Hotarârea si capacitatea de a munci foarte mult lipseste adesea. Au nevoie de motivatie dintr-o sursa exterioara. Nesiguranta în alegerea drumului în viata. Sunt constienti de multele oportunitati pe care le întâlnesc, dar nu stiu cum sa le foloseasca. Vor beneficia de un partener care-i va impulsiona; sau de un nume care sa le ofere suportul de care au nevoie.

Când lipseste 6. Mai putin pentru viata de familie, care nu va fi centrul universului lor. Poate fi nevoie de dezvoltarea aprecierii fata de arta sau frumos. În copilarie pot fi foarte sensibili la reprosurile unuia dintre parinti. S-ar putea sa le lipseasca ceva din viata de familie.

Un 7. Spirit filozofic, care simte nevoia sa se faca dreptate. Este cel mai dificil numar din numerograma. Poate duce la crearea unor experiente neplacute si dureroase, iar viata va parea ca nu-i trateaza prea blând pe cei care au acest numar. Este accentuata exprimarea fizica.

Când lipseste 8. Este nevoie de organizare. Munca de detaliu va fi evitata. Pot aparea lenea si lispa de interes. Este nevoie sa se acorde atentie activitatilor mondene, cu conditia ca ce se câstiga sa nu se piarda.

Trei de 9 sau mai multi. Aceste cifre arata o folosire puternica a intelectului. O agitatie revolutionara de a îndrepta greselile su de a gasi un trai mai bun. Acesti oameni nu se prea pricep sa aprecieze caracterul semenilor lor si trebuie sa se fereasca de exploatare. O combinatie carismatica si exploziva totodata.

 

3.Linii de numere

O serie de trei numere pe numerograma Dvs. va întareste caracterul dintr-un punct de vedere, depinde de numere. Acestea poarta denumirea de Câmpuri de Numere Pline sau Linii. Succesiunile de numere pot fi pe verticala: 123; 456; 789; pe orizontala: 369; 258; 147; pe diagonala: 159 sau 357.

Trei sau mai multe Linii din numerograma arata o personalitate care are posibilitatea de a realiza orice foarte usor.

Trei numere succesive care va lipsesc din Numerograma arata un punct slab, un loc în care trebuie sa mai "munciti".

1-2-3 nu este o Linie care poate lipsi: Dar daca lipsesc doua dintre aceste numere, acest lucru arata ca trebuie sa se gândeasca înainte de a actiona, sa-si planifice viata si scopurile ei într-un mod constructiv.

4-5-6 Linia Vointei (lipseste): La orice viseaza, orice îsi doresc, se vor concentra exclusiv pe acel lucru. Putere a vointei extraordinara. Nu va renunta de buna voie la ambitiile pe care le-a avut de copil. Ei se mentin pe linia unui singur scop în viata.

 

4. Numarul Zilei de Nastere este data Dvs. de nastere.

Este al doilea numar norocos al Dvs. - al doilea ca putere dupa Calea Vietii, de aceasta data în privinta norocului.

22. Dominator. Similar lui 4. Este considerata cea mai puter­nica zi în care s-ar putea naste cineva. Conducatori naturali, cu o capacitate extraordinara de a-si construi propria viata. Trebuie controlata tensiunea nervoasa. Nativii acestei zile rareori se îndoiesc de instinctele lor, care niciodata nu îi înseala.

 

5. NUMARUL SCOPULUI

Exista înca un numar important continut în data Dvs. de nastere: Numarul Scopului. El reprezinta ceea ce puteti obtine, catre ce va îndruma Calea Vietii. Este al treilea ca importanta.

22+09=13

1+3=4

Numarul Scopului 4: Scopul este de a avea realizari practice.

 

6. VIBRATIA VOCALEI

Numele pe care îl aveti afecteaza ceea ce doriti, cum sunteti pri­viti de catre alti oameni si, ce e mai important, ceea ce faceti. Numele devine un simbol personal. Pare inseparabil de Dvs. si-l veti auzi în fiecare zi. Va influenteaza toate actiunile. Vibratia acestui simbol personal devine o parte a Dvs.

Numele pe care îl folositi este foarte important. Vocalele demonstreaza ceea ce va motiveaza. Consoanele influenteaza modul în care va priviti Dvs. însiva când sunteti singur, precum si impresia pe care o au la prima vedere altii despre personalitatea Dvs. Numarul obtinut în urma combinarii vocalelor cu consoanele arata cum interactionati cu ceilalti oameni.

Numele Dvs. este afectat de Numarul Caii Vietii Dvs. precum, de vibratia zilei de nastere si de numerograma. Un nume bine ales, potrivit si Caii Vietii, este un avantaj de dorit.

Prenumele va influenteaza treburile personale si are un efect puternic asupra Dvs. când sunteti singur. Numele de familie reprezinta de obicei familia si trasaturile mostenite.

Numele întreg, compus din prenume si nume de familie, influenteaza imaginea Dvs. publica si va reprezinta în totalitate. Acest nume întreg sau complet contine cea mai importanta vibratie. Va simbolizeaza atât în proprii ochi, cât si în ochii celorlalti oameni.

Vibratia Vocalei este al doilea ca importanta, dupa vibratia numelui complet.

Cornel Vamfim

6+5+1+9=21

2+1=3

Vibratia Vocalei 3: Doresc sa se distreze. Prefera atmosfera dinamica, plina de viata. Sunt ambitiosi si simt nevoia sa-si foloseasca creativitatea în tot ceea ce întreprind. Când termina ceea ce au avut de lucru, prefera sa se destinda si sa se distreze la o petrecere. Le place sa fie înconjurati de oameni si au nevoie de stimulente permanent, altfel se plictisesc. Acestia sunt atrasi de stralucirea vietii. Judeca foarte bine motivele celorlalti. Le place sa vorbeasca. Uneori, pot fi gelosi si orgoliosi.

 

Efectul pe care îl are Vibratia Vocalei asupra Dvs. depinde de Numarul Caii Vietii. Daca acestea sunt identice, nu va exista nici o problema sa realizati ceea ce va doriti. Este cea mai buna combinatie care exista.

 

7.VIBRATIA CONSOANEI

Consoanele din numele Dvs., adunate, prezinta imaginea pe care o proiectati celorlalti oameni. Aceasta este prima impresie pe care o faceti. Vibratia consoanelor nu reprezinta neaparat ceea ce doriti si nici cum actionati, ci arata cum sunteti vazuti când apareti în public. Influenteaza modul în care va vedeti Dvs. însiva. S-ar putea sa nu fiti constienti de acest lucru, însa este mult mai apropiat de efectul pe care îl are Vibratia Nasterii si mai putin de cea a Caii Vietii.

CORNEL VAMFIM

3+9+5+3+4+4+6+4=38

3+8=11

1+1=2

Vibratia Consoanei 2: Este imaginea colaboratorului prietenos. Se descurca în situatiile care necesita calitati diplomatice. Dau dovada de tact si abilitate de a da sfaturi, însufletiti, dar întotdeauna într-un mod silentios. Poate fi vorba de o oarecare timiditate la început. Niciodata nu vor face primul pas. Ca aspect negativ, ei pot parea vicleni. Sunt oameni simpli si cu un comportament natural, si pot fi prieteni adevarati.

 

8.VIBRATIA NUMELUI SI FORTA

Vibratia Numelui Dvs. este numarul total al numerelor asociate literelor care îl compun, adunate pâna când rezultatul final este doar o cifra. Sau se mai poate obtine prin adunarea numerelor asociate Vibratiei Consoanei si Vibratiei Vocalei din numarul Dvs.

CORNEL VAMFIM

3+2=5

Vibratia Numelui 5: Interactioneaza cu oamenii într-o maniera versatila, dând dovada de o deosebita adaptabilitate. Ei prefera sa gaseasca mereu noi si diferite abordari ale vietii. Nu le plac restrictiile, constrângerile si vor cauta mereu libertatea. Ei comunica bine, au capacitatea de a-i motiva si pe ceilalti si au o mare popularitate între cunoscuti. Aspecte negative: ei pot schimba directia de mers foarte des sau sa se piarda cautând placerile.

 

9.VIBRATIA PUTERII

Adunati numarul asociat Caii Vietii Dvs. cu numarul asociat Vibratiei Numelui pe care îl aveti, si repetati operatiunea pâna ramâne o singura cifra.

CORNEL VAMFIM 22.09.1979

3+5=8

8: Viata este influentata de puterea de proiectie, de eficienta si de lucrul în ritm propriu. Se poate obtine pozitia: de filantrop, de acumulare a bunurilor materiale, de bun executant.

 

10.VIBRATIA PRENUMELUI

Este posibil sa doriti sa analizati separat fiecare din numele pe care le purtati. Este chiar recomandat acest lucru. Dar numele complet este totusi cel mai important numar, urmat apoi de Vibratia Vocalei si de Vibratia Consoanei. Cu toate acestea, prenumele are un efect clar asupra vietii Dvs. personale.

 

CORNEL

3+6+9+5+5+3=31

3+1=4

4: Interactioneaza cu oamenii într-un mod calculat, stabil si fara emotii. Ei urmaresc partea practica si logica în tot ceea ce întreprind. Întâi se asigura si apoi actioneaza, atunci când este vorba despre planurile pe care si le-au facut. Prefera o abordare conventionala si au tendinta de a munci peste limite. Aspecte negative: Se pot cantona în rutina, devenind monotoni si rigizi în gândire.

 

11. PRIMA LITERA

Litera C - Litera intuitiva

Se exprima bine pe sine, este vesela si joviala - observati cum este deschisa litera C într-o parte. Acorda atentie si primeste atentie. Este o litera creativa cu un anumit grad de neliniste. Se desfasoara bine în fata publicului, este iubitoare si are nevoie sa arate acest lucru.

Daca este prima litera a numelui: încurajeaza creativitatea.

 

12.PRIMA VOCALA

Litera O - Litera emotionala

Reprezinta cercul magic. O este studios si retine tot ce a câstigat. O litera buna pentru afaceri financiare. Vointa si autodisciplina sunt puternice. La fel ca si Soarele - uitati-va la forma acestuia - atrage atentia. Se adapteaza repede la orice schimbare.

Daca este prima vocala a numelui: are emotii puternice si este constient de spiritualitate. Poate ajunge sa fie obosit din punct de vedere emotional.

 

13 ULTIMA LITERA

Ultima litera influenteaza modul în care va încheiati afacerile.

Litera L - Litera mentala

Exercita o atractie magnetica. O litera expresiva, inspira iubire. L nu are o atitudine serioasa si prefera partea mai usoara a vietii. Este critic când este amenintat. Este mult mai stabil si mai sigur pe el decât pare si are capacitatea de a concepe planuri. Se simte bine la adunari sociale.

 

14. NUMERELE DE INTENSITATE

Repetarea de mai multe ori a unui numar în cadrul unui nume reprezinta Numarul Intensitatii. El evidentiaza dorintele ascunse.

Uneori a fost denumit Pasiunea Secreta. Daca este dominant, poate afecta caracteristicile Vibratiilor Numelui, Vocalei si Consoanei.

CORNEL VAMFIM

36 9553 414694

4: Intensifica atitudinea practica si conventionala de a trai. Sunt prezente capacitatea de a lucra cu detalii si rabdarea de a termina orice lucru început. Implica un anumit grad de dependenta fata de munca.

 

15. NUMERELE CARE LIPSESC

Oricare numar, de la l la 9, care nu apare în numele Dvs. reprezinta calitatile care va lipsesc. Daca acest numar nu apare nici în alta parte, trebuie sa va dezvoltati aceste calitati într-un mod constient.

Chiar daca va vine sa credeti sau nu, numarul care nu apare în numele pe care îl folositi reprezinta ceva care va lipseste.

Daca numarul acesta nu apare nicaieri (nici în data nasterii, nici în Vibratia Consoanei, a Vocalei, nici în nume sau prenume) trebuie atunci sa dezvoltati calitatile pe care le presupune, într-un mod constient.

 

CORNEL VAMFIM 22.09.1979

36 9553 414694

8: Lipsesc abilitatile financiare. Persoana trebuie sa-si dezvolte eficienta, abilitatea de a organiza, de a stabili scopuri realiste, sa ajute pe cei care au nevoie de ajutor, sa fie independent si sa foloseasca cu întelepciune puterea.

 

16.Harta Numelui

Numerele ce compun numele Dvs. pot fi folosite ca si în cazul numerelor care compun data nasterii, prin asezarea lor pe o dia­grama similara, numita Diagrama Numelui. Aceasta arata punctele slabe si cele tari (exact ca si Diagrama Nasterii) - de data aceasta din punctul de vedere al numelui.

Daca diagrama nasterii este bine reprezentata, cu multe numere si linii, diagrama numelui poate aduce foarte multa forta daca dubleaza numerele deja existente în diagrama nasterii.

Este bine, întotdeauna, ca numerele care lipsesc în diagrama nasterii sa apara în diagrama numelui. Acest lucru face viata mai usoara.

Amintiti-va însa ca numele este o influenta exterioara si nu are atâta putere cât au Vibratia Nasterii si Calea Vietii.

 

Cornel Vamfim

Un 1. Ei se pot exprima cu usurinta în public, prin scriere sau vorbire, în particular, ei trebuie sa fie mult mai deschisi propriilor sentimente. Puternici si încrezatori în fortele proprii. Sunt înclinati sa vorbeasca repede.

Când lipseste 2. Nevoia de a aprecia si a-i respecta pe cei din jur. Intuitia si sensibilitatea le pot fi înselate. Este nevoie de o mai mare dorinta de cooperare.

Doi de 3. O imaginatie puternica ce are nevoie de disciplina. Este refuzat modul practic de rezolvare a problemelor. Tendinta de a visa cu ochii deschisi. O abordare putin conventionala a vietii, ceea ce poate duce la interpretarea lor gresita.

Trei de 4 sau mai multi. Poate aparea un sentiment de restrictie. Acesta este semnul ca avem de-a face cu un împatimit al muncii. Acesti oameni trebuie sa-si aminteasca sa se odihneasca. Din nou, abilitatea mâinilor este de notat ca este prezenta si trebuie folosita. Pot intra în rutina si li se pare dificil sa se elibereze de ea.

Doi de 5. Libertatea devine cel mai important lucru si poate cauza probleme în casa. Sunt întarite autocontrolul si hotarârea. Pot supraestima încrederea în sine, ceea ce poate duce la greseli.

Doi de 6. De obicei, o memorie buna si dragoste pentru mâncare. Trebuie sa-si foloseasca creativitatea. Ca si cei cu un singur 6, casa va fi importanta. Îngrijorarea si anxietatea apar în problemele minore.

Când 7 lipseste. De cele mai multe ori reticenta în a se încrede în fortele proprii. Poate aparea frica de singuratate si neîncrederea în lucrurile metafizice. Au nevoie de dovezi. Nu se prea „dau în vânt" dupa exercitii fizice.

Când lipseste 8. Este nevoie de organizare. Munca de detaliu va fi evitata. Pot aparea lenea si lispa de interes. Este nevoie sa se acorde atentie activitatilor mondene, cu conditia ca ce se câstiga sa nu se piarda.

Doi de 9. Activitatea intelectuala este puternica. Aceste numere au un potential dramatic si creativ. Este important sa pastram sentimentalismul sub control. Pentru ca este des simtita nevoia de a ajuta omenirea, este foarte important sa fie atenti la ce se poate realiza, în sens practic.

 

17. TEMPERAMENTUL

Literele care compun numele Dvs. influenteaza modul în care va duceti la îndeplinire planurile pe care vi le-ati facut.

Literele mentale indica maniera de abordare printr-o gândire profunda. Deciziile sunt luate la rece si cu calm.

Literele fizice arata nevoia de a actiona si nu de a sta deoparte, pe gânduri.

Literele emotionale arata ca sentimentele si visele sunt întotdeauna luate în considerare.

Literele intuitive arata faptul ca instinctul este întotdeauna la baza tuturor actiunilor acestei persoane.

Cornel Vamfim

Numarul 4 Fizic: Poate munci din greu si nu se simte bine daca nu este ocupat. Are abilitatea de a-si folosi mâinile la lucruri migaloase.

Numarul 4 Intuitiv: Nu au încredere în vocea interioara sau se simte mai în siguranta daca foloseste o cale conventionala. Ignora intuitia. Conventional în religie sau agnostic.

Numarul 6 Emotional: Interesele artistice sunt important dar va sacrifica mult pentru un camin linistit si stabil. Accepta usor responsabilitatile.

Numarul 9 Mental: Are o privire de ansamblu a problemelor care trebuie rezolvate. Nu-i place sa lucreze cu detalii. Idealist. Valorile umanitariste sunt retinute si luate mereu în considerare.

 

Numarul Caii Vietii Dvs. este numarul norocos cel mai important.

<<<inapoi

servicii si consultanta >>>