PRIMA PAGINA

PAGINA URMATOARE 


Pagina de numerologie

  Numerologia arata motivatiile pe care le aveti, va releva talentele, va indica modul în care sunteti privit de catre ceilalti oameni. Numerologia stabileste tendintele zilei: ce se întâmpla, ce s-a întâmplat si de ce. Numerologia va spune ce va fi. Folosind acest limbaj al numerelor va îmbunatatiti calitatea vietii spirituale, emotionale, mentale sau materiale.

Numerele ascunse în spatele datei dumneavoastre de nastere sau a numelui releva oportunitatile, capacitatile si talentele pe care le aveti. Cunoasterea acestor simboluri va poate oferi o viata mai fericita, în felul ei, aceasta stiinta face lumina în viata dumneavoastra. Numerologia, similar astrologiei în analiza caracterului dumneavoastra, va determina sa va gânditi mai mult la dumnea­voastra. Aceasta stiinta poate aduce cele mai mari beneficii. Puterea rezida în simplitatea sa.

Cuvântul, vibratia acestuia, este important. Teoria numerologiei se bazeaza pe aceasta, în univers absolut totul vibreaza si prin folosirea numerelor - în forma aritmeticii metafizice - noi asociem aceste vibratii drept numere persoanelor, numelor lor, vietii lor. Fiecare numar este un simbol care prezinta anumite calitati. Pe acesta se bazeaza credinta sau stiinta straveche. De mii de ani pâna acum a fost practicata în diferite forme.

Cele noua numere reprezinta urmatoarele calitati:

1  Spirit de conducator. Initiativa. Originalitate. Hotarâre.

2 Cooperare. Diplomatie. Prietenie. Bunatate.

3  Expresie de sine. Creativitate. Veselie. Jovialitate.

4 Simt practic. Autodisciplina. Stabilitate. Munca.

5  Libertate. Comunicativitate. Versatilitate. Senzualitate.

6  Armonie. Creativitate. Responsabilitate. Atasament de camin.

7 Individualitate. Intuitie. Perfectionism. Contemplatie.

8 Putere. Independenta. Ambitie. Organizare.

9 Compasiune. Idealism. Drame profunde. Romantism.

Numarul zero nu este luat în considerare în numerologia conventionala, desi daca se afla dupa un numar, sporeste calitatile pe care le reprezinta acesta.

 

Daca doriti un profil numerologic complet sunati la numarul de telefon 0788746432 sau trimiteti un e-mail pe adresa din pagina de servicii si consultanta si veti primi rezultatul in decurs de o saptamana.

Pretul este de 30 RON pentru o analiza completa, nume si data de nastere (in jur de 6 pagini cu informatii mai amanuntite, mai complete si strict personalizate decat cele care apar in exemplul de mai jos)

 

EXEMPLU DE PROFIL NUMEROLOGIC COMPLET>>>

(aici apar multe informatii referitoare la modul de folosire a acestor numere, informatii generale care nu vor fi date decat foarte pe scurt in analiza numerologica personalizata)

< prima pagina