........BIOENERGIE..................

Aici gasiti cativa pasi pentru remedierea sau ameliorarea unor afectiuni cu ajutorul bioenergiei si medicinei naturiste.

Prima etapa e diagnosticarea efectuata prin clarvedere si culegerea informatiei din aura, efectuata de Virgil . Diagnosticul si procedura cea mai potrivita de remediere a problemelor pentru fiecare persoana in parte costa 50 RON.Preferabil sa locuiti in Bucuresti pentru a facilita contactul, dar nu ezitati sa luati legatura cu noi chiar daca sunteti din alta localitate. Se va gasi solutia cea mai favorabila.

 

 

 

 

 

 

 

 

<<prima pagina

 

 

................DIAGNOSTIC ........................... TRATAMENTE

Apoi urmeaza functie de tratamentul acordat:

•  sedinte de bioenergie la cabinetul SHANTI PREM ( Zona Timpuri Noi, Bulevardul Mircea Voda, nr . 42, bloc M14, scara 1 , etaj 1, apartament 5, interfon 05. Mijloace de transport - autobuz 133, tramvai 19, 15, 23, metrou statia Timpuri Noi ). Pret 50 RON

•  ape pentru dezlegare de farmece, blesteme, cununii legate, impotenta, resetarea programelor virusate de viata, centrare de corpuri energetice, curatare a aurei, eliminare a argintului viu (mercur)

•  tratamente Reiki si initieri Reiki

•  deschideri de chakre pentru autovindecare


Indiferent daca medicii v-au dat sau nu sanse merita sa dati un telefon macar cu titlu informativ, cateva informatii sumare va vor fi acordate gratuit la telefoanele

Virgil....0720177792

Cecilia...0788746431

 

respiratie>>